@Karen, Marcel & Cooper
Sitecode: 52090
een dikke 10 voor deze camping! vriendelijk ontvangst, super fijne ruime plekken, schoon keurig sanitair. Restaurant gerund door de eigenaar met zijn vrouw, heerlijk menu! Dit stel werkt hard met zoveel passie voor hun gasten! tip: reserveer vooraf om teleurstelling te voorkomen ;)
Sitecode: 51974
Vriendelijk ontvangst! Rommelige onduidelijke plekken, onverzorgd sanitair (haakjes etc afgebroken), grijs water lozen loop via goot langs het terras.
Super plek! Schoon fijn sanitair op 2 locaties op de camping. Zeer vriendelijke receptie. Prachtig uitzicht! Dorpje Candas op loopafstand, met veel gezellige restaurants en barretjes! Ook zalig strand bij Candas. Aanrader!
Rustige fijne plek met prima voorzieningen. Oud sanitair wel schoon. Kort stukje lopen naar een "paradijselijk" strand - uitmonding van een rivier dus echt natuurschoon. Trek je wandelschoenen aan! Was duidelijk laag seizoen, veel tentjes dicht maar degene die open zijn - lekker & vriendelijk!
Zeer nette camperplaats, vriendelijk ontvangst, schoon sanitair, 45 mins lopen van het centrum. Absolute aanrader voor een stedentrip-plek!
hier kom je tot rust! activiteit alom: fietsers, wandelaars, surfers, zwemmers. zeer vriendelijk personeel. prachtige plek!
Zeer vriendelijk ontvangst! Lekkere plek zonder voorzieningen. rust!